Verzending en levering

Bij Blue Sanitair kunt u online eenvoudig het hele jaar door bestellen. Bij Blue Sanitair heeft u geen account nodig om te bestellen. U kunt direct een bestelling plaatsen, wij vragen om een aantal persoonsgegevens. Zo kunnen wij de producten leveren en contact opnemen om eventueel een gewenste afleverdag te bespreken.

Altijd gratis levering in Nederland
U leest het goed! Blue Sanitair levert altijd gratis in Nederland ongeacht de omvang van het pakketje. Het is namelijk wel zo fijn als u bijvoorbeeld een toiletborstel of een handdouche nodig heeft dat het wel gratis geleverd wordt op de gewenste afleveradres.

Wij leveren binnen Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij leveren in elke plek in Nederland zoals in steden als AmsterdamAlmereRotterdamUtrechtDen HaagEindhovenGroningenEnschede en ga zo maar door.

Levertijden
Bij Blue Sanitair is bij ieder product aangegeven wat de verwachte levertijd is. Wij proberen de levertijden zo scherp als mogelijk aan te houden. Indien u meerdere producten besteld dient u uit te gaan van het product met de langste levertijd. De dagen die aangegeven zijn bij de levertijden zijn te allen tijde werkdagen.

In de praktijk kan het gebeuren dat zowel de fabrikanten als leveranciers de levertijden niet goed op hebben. Wij zijn afhankelijk van de fabrikanten en leveranciers. Het kan dus voorkomen dat bepaalde levertijden niet nagestreefd kunnen worden, geheel buiten onze schuld om. De levertijden om de website van Blue Sanitair zijn daarom indicaties waarin deze normaliter gerealiseerd worden.

Als de levertijden niet overeenkomen met de levertijden van onze website, dan passen wij dit direct aan. Ook nemen wij direct contact met u op om te bespreken wat u wilt doen. Wij zullen ook naar alternatieven zoeken en deze aan u voorleggen, zodat u niet in de problemen komt met de levertijden. Op de dag van levering dient er iemand de hele op het afgesproken adres aanwezig te zijn.

Het is momenteel helaas niet mogelijk om producten bij ons af te halen, doordat wij geen showroom hebben. Wij leveren alle producten direct bij het gewenste afleveradres.

Bij bestellingen naar België worden er altijd verzendkosten in rekening gebracht. Wij hanteren daarbij de volgende twee tarieven:

  • Klein pakket   € 7.20
  • Groot pakket € 25,00

Gewenste leverdag
U kunt zelf eenvoudig aangeven wanneer u de bestelling geleverd wilt hebben. Dit kan door bij het afrekenen in de notities aan te geven welke leverdag u het beste uitkomt. Als dit niet is aangegeven, dan nemen wij contact met u op om af te spreken welke leverdag(en) u het beste uitkomt.